Wie zijn wij

Ons team bestaat uit Jeannie en Ilona wij zijn moeder en dochter.

Wij (Jeannie en Ilona) hebben onze droom op 09-09-1999 opgestart, we vangen met veel liefde jullie kinderen op. Onze groep wordt op dit moment ook nog verzorgd door: Tyronne en Anne  dit zijn onze vaste medewerkers en Lieke onze werknemer in opleiding (bbl opleiding). We werken met kind-leidster ratio. 

Wij zijn professioneel met de nodige diploma’s & cursussen en kinder-ehbo/bhv en zeer enthousiast en zorgzaam om met uw kind(eren) te werken. Wij doen ons uiterste best om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te maken. We vinden het belangrijk dat het kind een kind mag zijn, in een veilig en een vertrouwde omgeving. We leren de kinderen zoveel mogelijk op spelende wijze.

Alle medewerkers zijn gekwalificeerd volgens wet- en regelgeving en beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. Elk kind heeft ook een eigen mentor. De mentor volgt de ontwikkeling van uw kind en is het aanspreekpunt.. Wij voldoen aan alle eisen van de GGD. Hier kunt u de goede beoordelingen van het inspectierapport van ons inzien, en geeft u een garantie van kwaliteit.

Onze locatie is klein/luxe en knus met alle gemakken voorzien, een klimaat ventilatie voor warme dagen maar ook voor schone/verse lucht, en een vloerverwarming zodat de kleintjes ook lekker op de grond kunnen spelen onder onze toezicht. Hygiëne vinden we heel belangrijk daarom gebruiken we schoenbeschermers en de kinderen mogen de schoenen uit

All -inclusief prijs * 8,95 per uur!!!!

* excl. babyvoeding